Killinger/Kittens

DK Chrisycat

Norwegian Forest Cats

R Kuld født 28/11 2018/ R Litter born 28/11 2018

IC Far Away frozen Lands Lundy og GIC Chrisycats Lady blev 28/11 forældre til vores R kuld. Fødslen gik fint og meget hurtigt og killinger og mor trives fint. Vi er usikre på deres køn men vil opdatere når vi er mere sikre og da vil de også få navne.

 

Killingerne er nu 3 uger og de trives og udvikler sig fint og der er efterhånden godt med liv i fødekassen.

 

Killingerne er nu 4 uger og er kommet i kravlrgård og øver sig på at spise rigtig mad. Vi har fået styr på køn og næsten på navnene.

 

Så blev killingerne 5 uger og der er fuld fart på dem de spiser så småt rigtig mad med spiser stadig gerne hos mor. Der skulle nu være styr på navne og køn, men vi er stadig usikker på om Ramses er med sølv.

 

Nu er killingerne 6 uger, de leger spiser, drikker og går på bakken og de er super sociale allerede. Ramses havde en fest til fotograferingen i dag, hvilket tydeligt ses på billederne af ham.

 

 

 

 

Stamtavle/Pedigree

 

Navn/Name

Køn/Sex

Farve/Colour

Status

Rose

Hun/Female

ns

Reserveret

Ramses

Han/Male

a(s) 23

Interesse

Rumle

Han/Male

ns

Interesse

Rufus

Han/Male

ns

Interesse

Du er velkommen til at kontakte os hvis du er interesseret i en killing.

Pleas contact us if you are interested in a kitten.

Rose

Nyfødt
2 uger/2 weeks
3 uger/3 weeks
4 uger/4 weeks
5 uger/5 weeks
6 uger/6 weeks

Ramses

Nyfødt
2 uger/2 weeks
3 uger/3weeks
4 uger/4 weeks
5 uger/5 weeks
6 uger/6 weeks and playfull

Rumle

Nyfødt
2 uger/2 weeks
3 ufer/3 weeks
4 uger/4weeks
5 uger/5 weeks
6 uger/6 weeks

Rufus

Nyfødt
2 uger/2 weeks
3 uger/3weeks
4 uger/4 weeks
5 uger/5weeks
6 uger/6 weeks

Det er vigtigt for os, at killingerne er sociale når de kommer herfra. Derfor er kattene en del af familien hos os. Vi bruger meget tid sammen med kattene og derfor vil killinger fra os kun blive solgt ved personlig henvendelse. Da kattene for os ikke er en handelsvare, forbeholder vi os retten til, eventuelt at afvise en køber.

 

Alle killinger har en Fife stamtavle fra Felis Danica og der laves en købskontrakt på dem. De vil tidligst kommer herfra når de er 12 uger gamle.

Killingerne vil ved afhentning være vaccineret 2 gange, behandlet for orm og fri for lopper og have fået dyrlægetjek. Killinger vil naturligvis også være chippede eller øremærkede. Og der vil medfølge lidt foder som killingerne plejer at spise, lidt legetøj og tilbud om 1 års medlemskab af NSR og oprettelse hos Royal Canin som giver en pose foder. Killinger til kæl vil også være neutraliserede.

Vi står gerne til rådig for vores killingekøbere, hvis de skulle få brug for hjælp.