Vores katte

 

 

 

 

Golliwogg som killing

 

 

 

 

Pepe

 

Golliwoggs far Finnsdalens Innozenz

 

 

 

 

 

 

 

 

Ipanemas far DK Tomiss Creationman som bor hos DK Harmakhet

 

 

 

 

 

 

Aurelia - Ladys mor

 

 

 

 

Chrisycats Lady Love

 

 

 

 

 

 

Lundy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tigergutt

 

Tigergutts far - Utblicken´s Zimson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aurelia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hunkatte

 

S * Miss Mikkus Golliwogg, i daglig tale kaldet Golli er fs 23 - Tusind tak Lilly, fordi denne smukke pige måtte komme til os. Vi glæder os rigtigt meget til at se hvordan Golli vil klare sig på udstillingerne. Golliwogg har et super dejligt temperament og vi syntes hun er både smuk og dejlig. Golliwoggs mor er GIC S* WesthKiowa´s Farbror Barbro fs 22. Barbro er fantastisk lys og er måske shaded. Barbro bor hos Lilly som ejer opdræt og pension Miss Mikkus i Sverige. Golliwoggs far er Ch D* Finnsdalens Innozenz d 23. Han er ejet af S*Seerath og S* Chop Suey´s, begge opdrættere i Sverige. Golliwogg er mor til vores G-Kuld og I-Kuld. og M Kuld. Vi syntes Golliwogg har et fantastisk lækkert udtryk, skulle vi ønske os noget til denne pige, skulle det være en lidt længere hale. Hun har det lidt svært på udstillingerne, da hun trækker leddene i halen sammen når hun er nervøs og det for halen til at virke for kort.

Stamtavle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DK Chrisycats Ipanema er eget opdræt og hun er  tortie amber sølv spottet med hvid fts 09 24, hun er født 2/8 2012. Da vi lavede denne kombination mellem S*Miss Mikkus Golliwogg og DK Tomiss Creation Man, var det med ønsket om af få en tortie som Golliwogg, men større og med længere hale og stærkere hage. Vi vidste godt at far var amberbærer og at Golliwogg kunne være det, men jeg tænkte ikke at der ville komme amberkillinger. Det gik dog hurtigt op for os, at vi havde fået en killing som ikke helt lignede vores tidligere killinger på farven, det eneste vi var sikre på var at hun var sølv og med hvid. Vi valgte efter noget tid af få lavet en test og den viste at hun er amber. Ipanema har et dejligt temperament og vi er spændt på hvordan hun vil udvikle sig. Hun og hende søskende blev BIS kuld af 4 og hun har derefter fået flere EX1 og et NOM og hun får en del opmærksomhed på grund af sin farve. Ipanema er mor til vores K og N Kuld

Stamtavle

 

 

 

 

 

 

 

 

IC Chrisycats Lady Love er en datter til Adelroses Aurelia Munch og hendes far er Tomiss Tender Love. Hun er resultatet af en ønske parring og et ønske om en hunkat som var en forbedret Aurelia men som også har samme smukke look som Aurelia. Vi er rigtig glade for Lady, men vi er også klar over at der er noget at arbejde med i disse linjer. Jeg elsker hendes smukke sølv, hendes look, lange krop, høje ben og laaange hale.

Stamtavle

 

 

 

 

 

 

Vores dele hankatte

 

 

 

 

 

Lundy

Vi har sammen med Anja Rose Lorentsen fra DK Silverrose købt denne skønne franske hankat, Far away frozen lands Lundy, som er sort smoke dreng, som vi håber at få rigtigt meget glæde af i opdræt og til udstilling. Lundy bor hos min veninde Anja.

Lundy lånes meget gerne ud til NFO piger med stamtavle, da han snart vil blive kastrat.

Stamtavle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rocky

Vi har sammen med min datter købt en hankat mere S*Zygots Zircon Rock ns 23 som kommer fra et gammelt opdræt med stor erfaring og mange lækre katte. Vi er så glade for at Rocky måtte komme til os og vi glæder os til at se hvad han kan forbedre vores opdræt med. Rocky bor hos min datter Mie som ejer opdrættet DK Vejlø og her er flere billeder af  Rocky og forældre. Skulle du have interesse i en parring med Rocky, er du velkommen til at henvende dig.

 

                Stamtavle

 

 

 

Kastrater

Vores kastrat han

N*Skaugumåsen´s Tigergutt er en sortsølv makrel tabby hankat. Han er født den 20. juni 2008 i Asker i Norge. Vi har holdt øje med dette kuld, lige fra det blev planlagt, da vi mente at her kunne vores drømme avls og udstillings kat komme. Tigergutts far er S*Utblicken´s Zimson, en kæmpe lækker hankat som bor hos Eva i Norge, besøg ham hos Migotos. Mor er Skaugumåsen´s Athene som har et meget smukt sølv og klassisk tabby mønster, se hende hos Skaugumaasen. Tigergutt har simpelthen det mest fantastiske temperament, han er helt uimodståelig. Han er kraftig bygget, med store øre og gode kraftige benstammer. Han har været på nogle udstillinger nu og har fået flere BIV og et NOM, så vi er tilfredse med hans udvikling. Skulle vi ønske noget, var det lidt mindre rufisme. Tigergutt er GIC og er på vej til SC og samtidig har han opnået titlen DVM - destingued show merit (han har taget BIB min. 10 gangen inden for minimun 2 år) Han far til vores D- Kuld, E-Kuld, G-Kuld, H-Kuld og J-Kuld.

 Tigergutt fik en suprelorin chip 29/10 - 12 og i foråret 14 begyndte han at strinte og vise tegn på fertilitet. Desværre lykkede det ham ikke at gøre Ipanema drægtig og da han slet ikke kan ud af at være fertil igen er han 5/8 14 blevet kastreret.

      Stamtavle

 

Chrisycats Annabell er en hunkat fra vores A-kuld efter vores Cici, som vi har beholdt. Annabell blev født den 6. november 2007, som den sidste i kuldet, netop som vi troede at fødslen var slut. Se evt. hendes stamtavle. Hendes fødselsvægt var 110gr. Hun er en blå makreltabby. Hun har været på flere udstillinger. Dommerne roser især hendes farve/mønster. Da det er svært at få pæne mønstre i de blå farver. Hun har fine og velplacerede ører og smukke skråtstillede øjne og flot busket hale, som dog kunne være længere, meget flotte dækhår og virkelig stærk hage. Annabell er mor til vores C Kuld og hun er blevet IC og er på vej til GIC. Vi syntes selv er Annabell er blevet en forbedring af Cici. Da Annabell måtte have et kejsersnit i forbindelse med sit 2. kuld, blev vi nødt til at lade hende neutralisere. Annabell er nu en glad kastrat.

 

N*Adelroses Aurelia Munch er en sort sølv makrel tabby pige. Hun er født den 20. december 2007 i Furnes -  Norge og er opkaldt efter kunstneren Edward Munch. Vi har i nogen tid været på udkik efter en sort sølv pige tabby pige og syntes det kunne være interessant at se lidt uden for Danmark. Ved venners hjælp fandt vi frem til Adelrose i Norge og sådan startede vores drøm...      Aurelia har en norsk far, Skrivernattens Linus, han er en stor sort smoke hankat. Aurelias mor hedder Danica, og kommer fra det kendte opdræt Gunsmoke`s i Sverige. Hun er en smuk blå sølv blotched tabby. Se evt. nærmere på Aurelias stamtavle. Der har været stor interesse fra flere lande, for at få en killing fra dette kuld. så vi er meget glade for, at Aurelia måtte komme til os. Hun har været på flere udstillinger og klarer sig godt. Hun får især ros for sit smukke sølv uden rufisme og sine tufser. Aurelia er nu IC og vi håber hun snart får nogle killinger. Aurelia er mor til vores F-Kuld , H - Kuld og J-Kuld og L kuld. Aurelia har fået en suprelorin chip 1/3 2013. Vi håber det giver hende lidt mere tyngde så vi kan udstille hende lidt igen. Efter sit L kuld hvor vi beholdte Lady Love er Aurelia nu en glad kastrat.

 

 

 

Katte som vi savner

Pjevs vores hunkat, som er en racekat i forklædning, er født den 4. august 2005.

Hun er hentet i Ribe og har kun kostet nogle få hundrede kroner, men så er hun også halvt maincoon og halv norsk skovkat. Som alle kan se, ejer hun ikke et langt hår, heraf betegnelsen racekat i forklædning.

I sommeren 2006 fik hun en enkelt killing, han vejede 115g og blev døbt Bjørn. Han er flyttet hjem til Marlene og hendes familie, hvor han har det godt.

 

I december 2oo8, måtte vi sige farvel til Pjevs, da hun havde fået sukkersyge.

 

 

Plica`s Cabbi er vores første ægte norske skovkat med stamtavle. Hun er født den 20. januar 2006 og er en sort makreltabby.Cici er mor til vores A, B og D Kuld, se dem under Kuld. Da Cici ikke trives som fertil kat og heller ikke synes om udstillinger, har vi valgt at neutralisere hende. 20/4 2010 - Cici er nu kastrat. Cici trivedes ikke med at bo i et katteri med flere katte og killinger, så hun flyttede hjemmefra med min datter i 2012. Da min datter nu flytter hjem igen har vi valgt og omplacere Cici og har været heldige at finde et sødt ægtepar i Nim, som vil forkæle Cici.

 

 

 

 

 

Golliwogg 2 år

 

 

 

 

Golliwoggs mor WesthKiowas Farbror Barbro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tender Love 8 måneder - Ladys far

 

 

 

 

 

 

 

 

Chrisycats Lady Love

 

 

 

 

 

 

Lundy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tigergutt som killing

 

 

 

 

Tigergutts mor - N*Skaugumåsen´s Athene

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aurelia som killing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbage til forside          Om os          Killinger          Planer          kontakt