Hunkatte/Female

DK Chrisycat

Norwegian Forest Cats

Vores hunkatte/Females

S * Miss Mikkus Golliwogg, i daglig tale kaldet Golli er fs 23 - Tusind tak Lilly, fordi denne smukke pige måtte komme til os. Vi glæder os rigtigt meget til at se hvordan Golli vil klare sig på udstillingerne. Golliwogg har et super dejligt temperament og vi syntes hun er både smuk og dejlig. Golliwoggs mor er GIC S* WesthKiowa´s Farbror Barbro fs 22. Barbro er fantastisk lys og er måske shaded. Barbro bor hos Lilly som ejer opdræt og pension Miss Mikkus i Sverige. Golliwoggs far er Ch D* Finnsdalens Innozenz d 23. Han er ejet af S*Seerath og S* Chop Suey´s, begge opdrættere i Sverige. Golliwogg er mor til vores G-Kuld ,  I-Kuld, M kuld og P Kuld. Vi syntes Golliwogg har et fantastisk lækkert udtryk, skulle vi ønske os noget til denne pige, skulle det være en lidt længere hale. Hun har det lidt svært på udstillingerne, da hun trækker leddene i halen sammen når hun er nervøs og det for halen til at virke for kort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SC Chrisycats Ipanema er eget opdræt og hun er tortie amber sølv spottet med hvid fts 09 24, hun er født 2/8 2012. Da vi lavede denne kombination mellem S*Miss Mikkus Golliwogg og DK Tomiss Creation Man, var det med ønsket om af få en tortie som Golliwogg, men større og med længere hale og stærkere hage. Vi vidste godt at far var amberbærer og at Golliwogg kunne være det, men jeg tænkte ikke at der ville komme amberkillinger. Det gik dog hurtigt op for os, at vi havde fået en killing som ikke helt lignede vores tidligere killinger på farven, det eneste vi var sikre på var at hun var sølv og med hvid. Vi valgte efter noget tid af få lavet en test og den viste at hun er amber. Ipanema har et dejligt temperament og vi er spændt på hvordan hun vil udvikle sig. Hun og hende søskende blev BIS kuld af 4 og hun klarer sig fint på udstillinger og får en del opmærksomhed på grund af sin farve. Ipanema er mor til vores K ,N og Q Kuld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GIC Chrisycats Lady Love er en datter til Adelroses Aurelia Munch og hendes far er Tomiss Tender Love. Hun er resultatet af en ønske parring og et ønske om en hunkat som var en forbedret Aurelia men som også har samme smukke look som Aurelia. Vi er rigtig glade for Lady, men vi er også klar over at der er noget at arbejde med i disse linjer. Jeg elsker hendes smukke sølv, hendes look, lange krop, høje ben og laaange hale. Lady er mor til vores O og R kuld.

 

 


DK Chrisycats Rose er datter af Lady Love og Aurelia er mormor, far er Far Away Frozen Lands Lundy. Det var slet ikke meningen at Rose skulle blive hjemme, men Rose og Peter kastede deres kærlighed på hinanden, så nu bor Rose her hos os og vil indgå i avl her og Rose har også været på sin første udstilling.