Om os/About us

Vores familie består Peter og Sys, samt kattene Annabell, Aurelia, Tigergutt, Golliwogg, Ipanema og Lady Love.

 

Vi købte vores første skovkat, hunkatten Dk Plica`s Cabbi - Cici i maj 2006. Og siden da er der sket rigtigt mange ting i vores lille opdræt.

 

Stamnavnet DK Chrisycat har vi købt i starten af 2007. Da vi begyndte at undersøge, hvordan og hvad der kræves, hvis man gerne vil avle på sin norske skovkat.

 

Stamnavnet Chrisycat er fremkommet ved forbogstaverne i Peters efternavn Christensen og mit fornavn - Sys og med den lille tilføjelse cat

 

Den Norske skovkat har altid fascineret mig, men prisen på de ægte katte med stamtavler har i mange år afholdt mig fra at anskaffe en. I stedet har vi haft stor glæde og fornøjelse af flere huskatte. I foråret 2005 beslutter min daværende huskat Fussi, at hun ikke synes om vores nye hjem og løber tilbage til den tidligere nabo, hvor hun flytter ind.

 

Efter noget tid, sidder jeg igen og lurer på nettet, det er foråret 2006 og her ser jeg en Norsk skovkat med stamtavle til en god pris og så er det her på Fyn. Vi ringer straks, da vi tror billedet er af mor, for den ser så stor ud...ha ha. Nej det er killingen som er til salg, ægte Norske skovkatte med stamtavler har jo en lidt anden størrelse end huskatte. Kort tid efter er vi de lykkelige ejere af Cici og det er mors kat.

 

Ved at have en smuk og raceren skovkat, har vi også fået muligheden for at deltage på udstillinger sammen med andre racekatteinteresserede. Det har været en stor oplevelse og fornøjelse at møde en masse søde mennesker og deres smukke katte. :-)


Vi har i opstarten haft meget stor glæde af andre opdrættere og deres erfaringer og har på hjemmesider m. m hentet gode ideer til bl.a. vores løbegård.


En særlig og meget stor tak til Sissel Lousen fra Katteri Antrilo, som vi tilfældigt faldt i snak med, som tilskuere på katte udstillingen i Middelfart. Uden hendes hjælp, var vi aldrig nået her til.


Hun har været en uvurderlig hjælp og støtte for os, vi har kunnet søge hjælp til alt fra løbegård, katte vask, første udstilling og meget mere. Derudover har hun lånt os sin skønne hankat Grand International Champion Sallings Zulu til vores første parring.