Kastrater/Neuter

Kastrater/Neuters

Vores kastrat han

N*Skaugumåsen´s Tigergutt er en sortsølv makrel tabby hankat. Han er født den 20. juni 2008 i Asker i Norge. Vi har holdt øje med dette kuld, lige fra det blev planlagt, da vi mente at her kunne vores drømme avls og udstillings kat komme. Tigergutts far er S*Utblicken´s Zimson, en kæmpe lækker hankat som bor hos Eva i Norge, besøg ham hos Migotos. Mor er Skaugumåsen´s Athene som har et meget smukt sølv og klassisk tabby mønster, se hende hos Skaugumaasen. Tigergutt har simpelthen det mest fantastiske temperament, han er helt uimodståelig. Han er kraftig bygget, med store øre og gode kraftige benstammer. Han har været på nogle udstillinger nu og har fået flere BIV og et NOM, så vi er tilfredse med hans udvikling. Skulle vi ønske noget, var det lidt mindre rufisme. Tigergutt er GIC og er på vej til SC og samtidig har han opnået titlen DVM - destingued show merit (han har taget BIB min. 10 gangen inden for minimun 2 år) Han far til vores D- Kuld, E-Kuld, G-Kuld, H-Kuld og J-Kuld.

 Tigergutt fik en suprelorin chip 29/10 - 12 og i foråret 14 begyndte han at strinte og vise tegn på fertilitet. Desværre lykkede det ham ikke at gøre Ipanema drægtig og da han slet ikke kan ud af at være fertil igen er han 5/8 14 blevet kastreret.

 

 

 

 

 

 

Chrisycats Annabell er en hunkat fra vores A-kuld efter vores Cici, som vi har beholdt. Annabell blev født den 6. november 2007, som den sidste i kuldet, netop som vi troede at fødslen var slut. Se evt. hendes stamtavle. Hendes fødselsvægt var 110gr. Hun er en blå makreltabby. Hun har været på flere udstillinger. Dommerne roser især hendes farve/mønster. Da det er svært at få pæne mønstre i de blå farver. Hun har fine og velplacerede ører og smukke skråtstillede øjne og flot busket hale, som dog kunne være længere, meget flotte dækhår og virkelig stærk hage. Annabell er mor til vores C Kuld og hun er blevet IC og er på vej til GIC. Vi syntes selv er Annabell er blevet en forbedring af Cici. Da Annabell måtte have et kejsersnit i forbindelse med sit 2. kuld, blev vi nødt til at lade hende neutralisere. Annabell er nu en glad kastrat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

N*Adelroses Aurelia Munch er en sort sølv makrel tabby pige. Hun er født den 20. december 2007 i Furnes - Norge og er opkaldt efter kunstneren Edward Munch. Vi har i nogen tid været på udkik efter en sort sølv pige tabby pige og syntes det kunne være interessant at se lidt uden for Danmark. Ved venners hjælp fandt vi frem til Adelrose i Norge og sådan startede vores drøm... Aurelia har en norsk far, Skrivernattens Linus, han er en stor sort smoke hankat. Aurelias mor hedder Danica, og kommer fra det kendte opdræt Gunsmoke`s i Sverige. Hun er en smuk blå sølv blotched tabby. Se evt. nærmere på Aurelias stamtavle. Der har været stor interesse fra flere lande, for at få en killing fra dette kuld. så vi er meget glade for, at Aurelia måtte komme til os. Hun har været på flere udstillinger og klarer sig godt. Hun får især ros for sit smukke sølv uden rufisme og sine tufser. Aurelia er nu IC og vi håber hun snart får nogle killinger. Aurelia er mor til vores F-Kuld , H - Kuld og J-Kuld og L kuld. Aurelia har fået en suprelorin chip 1/3 2013. Vi håber det giver hende lidt mere tyngde så vi kan udstille hende lidt igen. Efter sit L kuld hvor vi beholdte Lady Love er Aurelia nu en glad kastrat.

SC Chrisycats Ipanema er eget opdræt og hun er tortie amber sølv spottet med hvid fts 09 24, hun er født 2/8 2012. Da vi lavede denne kombination mellem S*Miss Mikkus Golliwogg og DK Tomiss Creation Man, var det med ønsket om af få en tortie som Golliwogg, men større og med længere hale og stærkere hage. Vi vidste godt at far var amberbærer og at Golliwogg kunne være det, men jeg tænkte ikke at der ville komme amberkillinger. Det gik dog hurtigt op for os, at vi havde fået en killing som ikke helt lignede vores tidligere killinger på farven, det eneste vi var sikre på var at hun var sølv og med hvid. Vi valgte efter noget tid af få lavet en test og den viste at hun er amber. Ipanema har et dejligt temperament og vi er spændt på hvordan hun vil udvikle sig. Hun og hendes søskende blev BIS kuld af 4 og hun klarer sig fint på udstillinger og er blevt BIS mere end en gang og får en del opmærksomhed på grund af sin farve. Ipanema er mor til vores K ,N og Q Kuld. Desværre fik Ipanema flere livmoderbetændelser efter sit Q Kuld så vi blev nødt til at neutralisere hende.

S * Miss Mikkus Golliwogg, i daglig tale kaldet Golli er fs 23 - Tusind tak Lilly, fordi denne smukke pige måtte komme til os. Vi glæder os rigtigt meget til at se hvordan Golli vil klare sig på udstillingerne. Golliwogg har et super dejligt temperament og vi syntes hun er både smuk og dejlig. Golliwoggs mor er GIC S* WesthKiowa´s Farbror Barbro fs 22. Barbro er fantastisk lys og er måske shaded. Barbro bor hos Lilly som ejer opdræt og pension Miss Mikkus i Sverige. Golliwoggs far er Ch D* Finnsdalens Innozenz d 23. Han er ejet af S*Seerath og S* Chop Suey´s, begge opdrættere i Sverige. Golliwogg er mor til vores G-Kuld ,  I-Kuld, M kuld og P Kuld og S Kuld. Vi syntes Golliwogg har et fantastisk lækkert udtryk, skulle vi ønske os noget til denne pige, skulle det være en lidt længere hale. Hun har det lidt svært på udstillingerne, da hun trækker leddene i halen sammen når hun er nervøs og det for halen til at virke for kort.

GIC Chrisycats Lady Love er en datter til Adelroses Aurelia Munch og hendes far er Tomiss Tender Love. Hun er resultatet af en ønske parring og et ønske om en hunkat som var en forbedret Aurelia men som også har samme smukke look som Aurelia. Vi er rigtig glade for Lady, men vi er også klar over at der er noget at arbejde med i disse linjer. Jeg elsker hendes smukke sølv, hendes look, lange krop, høje ben og laaange hale. Lady er mor til vores O og R kuld og T kuld.