Kastrater/Neuter

Kastrater/Neuters

Chrisycats Annabell er en hunkat fra vores A-kuld efter vores Cici, som vi har beholdt. Annabell blev født den 6. november 2007, som den sidste i kuldet, netop som vi troede at fødslen var slut. Se evt. hendes stamtavle. Hendes fødselsvægt var 110gr. Hun er en blå makreltabby. Hun har været på flere udstillinger. Dommerne roser især hendes farve/mønster. Da det er svært at få pæne mønstre i de blå farver. Hun har fine og velplacerede ører og smukke skråtstillede øjne og flot busket hale, som dog kunne være længere, meget flotte dækhår og virkelig stærk hage. Annabell er mor til vores C Kuld og hun er blevet IC og er på vej til GIC. Vi syntes selv er Annabell er blevet en forbedring af Cici. Da Annabell måtte have et kejsersnit i forbindelse med sit 2. kuld, blev vi nødt til at lade hende neutralisere. Annabell er nu en glad kastrat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SC Chrisycats Ipanema er eget opdræt og hun er tortie amber sølv spottet med hvid fts 09 24, hun er født 2/8 2012. Da vi lavede denne kombination mellem S*Miss Mikkus Golliwogg og DK Tomiss Creation Man, var det med ønsket om af få en tortie som Golliwogg, men større og med længere hale og stærkere hage. Vi vidste godt at far var amberbærer og at Golliwogg kunne være det, men jeg tænkte ikke at der ville komme amberkillinger. Det gik dog hurtigt op for os, at vi havde fået en killing som ikke helt lignede vores tidligere killinger på farven, det eneste vi var sikre på var at hun var sølv og med hvid. Vi valgte efter noget tid af få lavet en test og den viste at hun er amber. Ipanema har et dejligt temperament og vi er spændt på hvordan hun vil udvikle sig. Hun og hendes søskende blev BIS kuld af 4 og hun klarer sig fint på udstillinger og er blevt BIS mere end en gang og får en del opmærksomhed på grund af sin farve. Ipanema er mor til vores K ,N og Q Kuld. Desværre fik Ipanema flere livmoderbetændelser efter sit Q Kuld så vi blev nødt til at neutralisere hende.

S * Miss Mikkus Golliwogg, i daglig tale kaldet Golli er fs 23 - Tusind tak Lilly, fordi denne smukke pige måtte komme til os. Vi glæder os rigtigt meget til at se hvordan Golli vil klare sig på udstillingerne. Golliwogg har et super dejligt temperament og vi syntes hun er både smuk og dejlig. Golliwoggs mor er GIC S* WesthKiowa´s Farbror Barbro fs 22. Barbro er fantastisk lys og er måske shaded. Barbro bor hos Lilly som ejer opdræt og pension Miss Mikkus i Sverige. Golliwoggs far er Ch D* Finnsdalens Innozenz d 23. Han er ejet af S*Seerath og S* Chop Suey´s, begge opdrættere i Sverige. Golliwogg er mor til vores G-Kuld ,  I-Kuld, M kuld og P Kuld og S Kuld. Vi syntes Golliwogg har et fantastisk lækkert udtryk, skulle vi ønske os noget til denne pige, skulle det være en lidt længere hale. Hun har det lidt svært på udstillingerne, da hun trækker leddene i halen sammen når hun er nervøs og det for halen til at virke for kort.