Katte vi savner/Missed

Katte vi savner/Cats we misses

Katte som vi savner

Pjevs vores hunkat, som er en racekat i forklædning, er født den 4. august 2005.

Hun er hentet i Ribe og har kun kostet nogle få hundrede kroner, men så er hun også halvt maincoon og halv norsk skovkat. Som alle kan se, ejer hun ikke et langt hår, heraf betegnelsen racekat i forklædning.

I sommeren 2006 fik hun en enkelt killing, han vejede 115g og blev døbt Bjørn. Han er flyttet hjem til Marlene og hendes familie, hvor han har det godt.

 

I december 2oo8, måtte vi sige farvel til Pjevs, da hun havde fået sukkersyge.

 

 

 

 

 

 

 

 

Plica`s Cabbi er vores første ægte norske skovkat med stamtavle. Hun er født den 20. januar 2006 og er en sort makreltabby.Cici er mor til vores A, B og D Kuld, se dem under Kuld. Da Cici ikke trives som fertil kat og heller ikke synes om udstillinger, har vi valgt at neutralisere hende. 20/4 2010 - Cici er nu kastrat. Cici trivedes ikke med at bo i et katteri med flere katte og killinger, så hun flyttede hjemmefra med min datter i 2012. Da min datter nu flytter hjem igen har vi valgt og omplacere Cici og har været heldige at finde et sødt ægtepar i Nim, som vil forkæle Cici. 29/11 2018 måtte familien sige farvel til Cici som var blevet uhelbredeligt syg - elsket og savnet.


Vores kastrat han

N*Skaugumåsen´s Tigergutt er en sortsølv makrel tabby hankat. Han er født den 20. juni 2008 i Asker i Norge. Vi har holdt øje med dette kuld, lige fra det blev planlagt, da vi mente at her kunne vores drømme avls og udstillings kat komme. Tigergutts far er S*Utblicken´s Zimson, en kæmpe lækker hankat som bor hos Eva i Norge, besøg ham hos Migotos. Mor er Skaugumåsen´s Athene som har et meget smukt sølv og klassisk tabby mønster, se hende hos Skaugumaasen. Tigergutt har simpelthen det mest fantastiske temperament, han er helt uimodståelig. Han er kraftig bygget, med store øre og gode kraftige benstammer. Han har været på nogle udstillinger nu og har fået flere BIV og et NOM, så vi er tilfredse med hans udvikling. Skulle vi ønske noget, var det lidt mindre rufisme. Tigergutt er GIC og er på vej til SC og samtidig har han opnået titlen DVM - destingued show merit (han har taget BIB min. 10 gangen inden for minimun 2 år) Han far til vores D- Kuld, E-Kuld, G-Kuld, H-Kuld og J-Kuld.

Tigergutt fik en suprelorin chip 29/10 - 12 og i foråret 14 begyndte han at strinte og vise tegn på fertilitet. Desværre lykkede det ham ikke at gøre Ipanema drægtig og da han slet ikke kan ud af at være fertil igen er han 5/8 14 blevet kastreret. Sommeren 2022 besluttede vi at siger Farvel til Tiger, da han var plaget af gigt og andre ting og var blevet træt af dage - en meget svær med nødvendig beslutning.

N*Adelroses Aurelia Munch er en sort sølv makrel tabby pige. Hun er født den 20. december 2007 i Furnes - Norge og er opkaldt efter kunstneren Edward Munch. Vi har i nogen tid været på udkik efter en sort sølv pige tabby pige og syntes det kunne være interessant at se lidt uden for Danmark. Ved venners hjælp fandt vi frem til Adelrose i Norge og sådan startede vores drøm... Aurelia har en norsk far, Skrivernattens Linus, han er en stor sort smoke hankat. Aurelias mor hedder Danica, og kommer fra det kendte opdræt Gunsmoke`s i Sverige. Hun er en smuk blå sølv blotched tabby. Se evt. nærmere på Aurelias stamtavle. Der har været stor interesse fra flere lande, for at få en killing fra dette kuld. så vi er meget glade for, at Aurelia måtte komme til os. Hun har været på flere udstillinger og klarer sig godt. Hun får især ros for sit smukke sølv uden rufisme og sine tufser. Aurelia er nu IC og vi håber hun snart får nogle killinger. Aurelia er mor til vores F-Kuld , H - Kuld og J-Kuld og L kuld. Aurelia har fået en suprelorin chip 1/3 2013. Vi håber det giver hende lidt mere tyngde så vi kan udstille hende lidt igen. Efter sit L kuld hvor vi beholdte Lady Love er Aurelia nu en glad kastrat. Efter længere tids sygdom måtte vi sige farvel til Aurelia 30/8 2020.

 GIC Chrisycats Lady Love er en datter til Adelroses Aurelia Munch og hendes far er Tomiss Tender Love. Hun er resultatet af en ønske parring og et ønske om en hunkat som var en forbedret Aurelia men som også har samme smukke look som Aurelia. Vi er rigtig glade for Lady, men vi er også klar over at der er noget at arbejde med i disse linjer. Jeg elsker hendes smukke sølv, hendes look, lange krop, høje ben og laaange hale. Lady er mor til vores O og R kuld og T kuld. Da Lady ikke havde det optimalt i vores hjem, besluttede vi efter mange og svære overvejelser at finde et nyt hjem til hende. Hun bor nu hos et ægtepar her på Fyn hvor hun har en katteven og trives helt fantastisk