Katte vi savner/Missed

DK Chrisycat

Norwegian Forest Cats

Katte vi savner/Cats we misses

Katte som vi savner

Pjevs vores hunkat, som er en racekat i forklædning, er født den 4. august 2005.

Hun er hentet i Ribe og har kun kostet nogle få hundrede kroner, men så er hun også halvt maincoon og halv norsk skovkat. Som alle kan se, ejer hun ikke et langt hår, heraf betegnelsen racekat i forklædning.

I sommeren 2006 fik hun en enkelt killing, han vejede 115g og blev døbt Bjørn. Han er flyttet hjem til Marlene og hendes familie, hvor han har det godt.

 

I december 2oo8, måtte vi sige farvel til Pjevs, da hun havde fået sukkersyge.

 

 

 

 

 

 

 

 

Plica`s Cabbi er vores første ægte norske skovkat med stamtavle. Hun er født den 20. januar 2006 og er en sort makreltabby.Cici er mor til vores A, B og D Kuld, se dem under Kuld. Da Cici ikke trives som fertil kat og heller ikke synes om udstillinger, har vi valgt at neutralisere hende. 20/4 2010 - Cici er nu kastrat. Cici trivedes ikke med at bo i et katteri med flere katte og killinger, så hun flyttede hjemmefra med min datter i 2012. Da min datter nu flytter hjem igen har vi valgt og omplacere Cici og har været heldige at finde et sødt ægtepar i Nim, som vil forkæle Cici. 29/11 2018 måtte familien sige farvel til Cici som var blevet uhelbredeligt syg - elsket og savnet.